main-image

 

 

Elaborăm planuri de tratament individuale și tratăm fiecare pacient ca pe un membru al familiei noastre.

Clinica COMPODENT a fost fondată în anul 2007, fiind dedicată furnizării serviciilor stomatologice de înaltă calitate într-un cadru modern și cu tehnologie de ultimă generație.
Pacienții clinicii noastre sunt mai întâi de toate oameni și doar apoi pacienți. Astfel, fiecărei persoane îi este elaborat și implementat un plan individual de tratament, străduindu-ne ca fiecare vizită la stomatolog să fie o experientă plăcută și pozitivă.
Folosim cele mai avansate tehnici și materiale stomatologice, tehnologie ultra modernă, toate pentru sănătatea danturii Dvs!
Utilizăm în practica de zi cu zi aparataj modern al producătorilor cu renume mondial: Bien Air ( Elveția), Planmeca(Finlanda), NSK (Japonia), Chirana(Cehia), Diplomat (Slovacia), Dentsply (SUA) etc. pentru că tratăm fiecare pacient ca și cum ar fi un membru al familiei.
Întrucât ne pasă de siguranța și sănătatea pacienților noștri, acordăm o deosebită atenție proceselor de dezinfectare, presterilizare și sterilizare a instrumentarului și monitorizăm cu strictețe toate etapele menționate.

Serviciile noastre:

Programați-vă la o consultație!