blog image
#Stomatologie #Estetica #Coroanele #Albirea dentară #Dinți #Tratament

Stomatologie estetică

Vrem să îți oferim zâmbetul sănătos și frumos pe care ți-l dorești, motiv pentru care ne folosim de cele mai moderne tehnologii în materie de estetică dentară.

Estetica dentară răspunde de refacerea zâmbetului pacientului prin intermediul uneia sau mai multor proceduri specializate precum:

  • coroane dentare
  • incrustații dentare
  • fațete dentare
  • restaurări dentare directe
  • albiri dentare profesioniste
  • Igienizarea dentară profesionistă

Coroanele dentare – sunt piese protetice care au rolul de a acoperi (îmbraca) dintele fie din rațiuni estetice, fie pentru protejarea lui- rațiuni mecanice. 

Incrustațiile – sunt reconstrucții dentare de precizie micronică care completează porțiuni lipsă din coroana unui dinte lateral (premolar sau molar), popular sunt numite „plombe din porțelan”.

Fațetele – sunt acoperiri parțiale ale părții vizibile (vestibulare) a dinților, fabricate din porțelan dentar de înaltă clasă, ce au rolul de a îmbunătăți estetica unui dinte sau a mai multor dinți afectați, fie structural (strâmbi, ciobiți, sparți, cariați, etc.), fie estetic (pătați, înnegriți, etc). 

Albirea dentară - este una dintre soluțiile pentru a înlătura discromiile dentare (petele de pe dinți) și pentru a le reda strălucirea unui alb perfect. 

Igienizarea dentară profesionistă  - previne apariția afecțiunilor parodontale manifestate de cele mai multe ori prin sângerări gingivale, albește dinții până la nuanța lor naturală îndepărtând pigmenții pe pe suprafețele dentare.

Înapoi

Programați-vă: