blog image
#Stomatologie #Dinți #Tratament

Planmeca ProX

Aparat de radiologie intraorală flexibil

Tehnologia modernă, utilizată la Planmeca ProX ™, asigură o poziționare ușoară și precisă, un proces imagistic simplu și imagini de înaltă calitate în rezoluție înaltă. Este o opțiune imagistică 2D extrem de benefică și eficientă pentru toate clinicile stomatologice.

Imagistica intraorală adaptabilă

Planmeca ProX se adaptează atât tehnicilor de imagistică cu con scurt cât și lung. Brațul imagistic constant al aparatului cu raze X oferă o poziționare precisă și fără derivă a tubului de radiologie.

Setări rapide ale parametrilor de imagine

Planmeca ProX este echipat cu setări pre-programate pentru diferite combinații de valori de expunere. Parametrii imaginii sunt preluați automat în funcție de regiunea de expunere selectată și cerința de diagnostic. De asemenea, putem ajusta manual aceste valori atunci când trebuie.

Integrarea senzorului intraoral

Combinarea unității de raze X intraorale Planmeca ProX cu senzorul intraoral digital Planmeca ProSensor® HD oferă o maximă ușurință în  utilizare. Imaginea apare pe ecran la doar câteva secunde după expunere.

Numeroase opțiuni de instalare

Deoarece fiecare clinică dentară este diferită, este important să oferim diferite tipuri de opțiuni pentru integrarea echipamentelor. Planmeca ProX poate fi instalat în diferite moduri pentru a se potrivi cu aspectele individuale și cu preferințele fluxului de lucru ale oricărei clinici.

Sprijin pentru managementul clinicii

Unitatea de radiografie intraorală Planmeca ProX este susținută de Planmeca Romexis® Clinic Management - modulul nostru software oferă date extinse despre utilizarea și starea echipamentului.

Înapoi

Programați-vă: