blog image
#Dinți #Tratament

Planmeca ProOne

Planmeca ProOne este aparatul complet de radiologie panoramică, creat cu gândul la simplicitate. Deținând inovații de ultimă oră, combină capacitățile diagnostice complexe și o calitate extraordinară a imaginii într-un aparat compact, ușor de folosit.

Poziționare facială confortabilă a pacientului

Poziționarea deschisă a pacientului și accesul lateral reduc erorile cauzate de poziționarea incorectă permițându-vă să monitorizați permanent pacientul din față și din lateral. Poziționarea este asistată de sistemul nostru cu fascicul cu triplu laser, care indică punctele anatomice corecte pentru poziționare. Accesul lateral permite realizarea de imagini pentru orice tip de pacient, inclusiv pentru cei cu scaun cu rotile.

Programe specializate pentru imagistica optimă

Planmeca ProOne ne oferă o gamă variată de programe de imagistică pentru nevoi radiologice diverse. Astfel putem alege dintre programele panoramice de bază (imagine panoramică standard, imagine laterală a ATM, imagine panoramică a ATM, Bitewing, Segementare orizontală sau verticală pentru imaginile panoramice și imagine panoramică a sinusurilor) sau programele panoramice avansate (Imagine Panoramică Interproximală, Panoramică Ortogonală – pentru parodontologie, Panoramică Laterală pentru ATM, Imagine Laterală multi-unghi pentru ATM, Secțiuni transversale, Imagine laterală non-rotațională a sinusului), putând opta pentru modul “Child” pentru a reduce doza de radiații la oricare dintre programele alese.

Setarea “Child Mode”

În modulul “Child”, zona de imagistică și valorile de expunere sunt reduse la toate programele și fasciculul central de radiații este micșorat pentru programul panoramic. Astfel doza de radiații este redusă remarcabil.

Autofocus – pentru imagini panoramice perfecte de fiecare dată

Caracteristica unică “Autofocus” permite poziționarea automată a fascicului central de radiații utilizând o scanare cu doză redusă de radiații a incisivilor centrali ai pacientului. Sunt utilizate repere din anatomia pacientului pentru a calcula poziționarea optimă, astfel reușindu-se poziționarea fără greșeli a pacientului și reducând nevoia de a realiza expuneri suplimentare. Astfel rezultatul este o imagine panoramică perfectă de fiecare dată

Înapoi

Programați-vă: